Тиждень безпеки дорожнього руху 2018

Автор: autor  |  24 Тра 2018 | розділ: Без категорії
1527058733_bezpeka_ryxu

Із 21 до 27 травня в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху 2018. Про це повідомляє на сайт Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту Міністерства охорони здоров’я України».

У рамках Тижня безпеки на автомобільних дорогах загального користування державного значення буде проведено перевірку автомобільних доріг у межах навчальних закладів, шкіл, дитячих садків на їх відповідність схемам організації дорожнього руху; відновлення дорожніх знаків (інформаційних пано), зокрема, на ділянках наземних пішохідних переходів, розмітки, існуючого зовнішнього освітлення на дорогах; забезпечення видимості дорожніх знаків на автомобільних дорогах загального користування відповідно до встановлених норм.

Довідково

У квітні Кабінет міністрів України затвердив державну програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху до 2020 року.

Згідно з програмою, буде вдосконалено державне управління в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, підвищено безпеку доріг і дорожньої інфраструктури.

Фінансування програми передбачене за рахунок бюджетних коштів: у 2018 році – 2,64 млрд грн, у 2019 – 2,55 млрд грн, в 2020 – 34,9 млрд грн.

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51