Свято “Юна еліта району-2014″

Автор: autor  |  02 Чер 2014 | розділ: Новини

          28травня у районному Будинку дітей та учнівської молоді відбулося щорічне, уже  14 років поспіль, свято науки і творчості- урочисте нагородження школярів Хотинщини, які здобули перемоги на IV та Ш етапах всеукраїнських предметних олімпіадах, мовно-літературних конкурсах, Ш та ІІ етапах конкурсів-захистів учнівських науково-дослідницьких робіт. Переможців було сімдесят. Подяка та щирі слова на адресу талановитої юні, відданих своїй справі педагогів, пролунали від голови райдержадміністрації В.Д.Стратейчука, голови районної ради Т.І.Кравецької, начальника управління сім’ї, молоді та спорту О.В.Плаксивого.

      Номінацію «Випускник року-2014»вітала голова райкому профспілки працівників освіти і науки Г.М.Василенко.Успіхів та щастя в усіх починаннях, амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку побажала вона випускникам, наголосивши на тому, що вони є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну, що майбутнє України в їх руках.

      Педагоги, які підготували переможців, отримали від райкому профспілки подарунки.

 

 

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51