Розширена нарада голів профспілкових комітетів

Автор: autor  |  23 Січ 2014 | розділ: Новини
DSC06536

 

     

 

       22січня 2014 року в Хотинській гімназії відбулася розширена нарада голів профспілкових комітетів.На нараді розглядались питання :

-         Про підсумки роботи районної профспілкової організації працівників освіти у 2013році та завдання на 2014рік.

-         Про підсумки районного конкурсу на кращий колективний договір закладу,установи освіти та участь в обласному конкурсі.

-         Про атестацію педагогічних кадрів у 2014 році.

-         Про проведення районного конкурсу «Ми чуємо тебе,Кобзарю, крізь століття!».

     Нараду розпочала  Галина Макарівна Василенко, голова РК профспілки працівників освіти і науки, яка привітала присутніх з Днем Соборності України. Далі вона розповіла про роботу РК профспілки у 2013році. Кількість членів профспілки станом на 1січня 2014 року згідно Статзвіту – 2273 працюючих, з них 2272 є членами профспілки,456-не працюючі пенсіонери,які перебувають на обліку, всього 2728 членів профспілки.Також вона зазначила, що 2013 рік був роком колдоговірної роботи, у червні 2013 проведено розширене засідання РК профспілки з питання «Про хід виконання колдоговорів у закладах освіти м.Хотина».Розлянувши підсумки районного конкурсу на кращий колективний договір закладу,установи освіти, відзначила Круглицький навчально-виховний комплекс,директора–Ватаманюка П.М. та голову профкому Скакуна М.В.,які беруть участь в обласному конкурсі.

Позитивною стала співпраця сторін у рамках Угоди між управлінням освіти, молоді та спорту Хотинської районної державної адміністрації і РК профспілки працівників освіти і науки, а саме: своєчасно виплачується заробітна плата; виплата винагород та премій; вперше за останні роки повністю 100% виплачена матеріальна допомога на оздоровлення обслуговуючому персоналу.

Впродовж минулого,як і попередніх років були і залишаються питання охорони праці і безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в центрі уваги сторін колективної Угоди. Це і навчання – 15 освітян пройшли навчання.

Одним із головних питань – оздоровлення освітян, у 2011році було оздоровлено 12 освітян, у 2012р.-16, у 2013р.- 33.Надається своєчасно інформація про наявність санаторно-курортних путівок у фонді соціального страхування населення.Також оздоровлення дітей освітян – оздоровлено   дітей (6-18 років) членів профспілки – 615(40,3% від загальної кількості), виділено коштів із профспілкового комітету-7207грн., 286грн.95коп.- на одну дитину.

Активно проводиться культурно-масова робота. Понад 300 педагогів брали участь у районній  спартакіаді.

Питання інформаційного забезпечення профспілкової діяльності, запровадження корпоративної мережі на базі електронних засобів зв’язку у кабінетах профспілки буде заслухане у квітні 2014року.

         У роботі розширеної наради  брали участь члени президії РК профспілки працівників освіти і науки: Якуба Р.Є,голова РМК; Семенюк І.Б., голова комісії з соціального страхування; Захотій М.В.,голова культурно-масової комісії.

 

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51