16 звітно – виборна конференція Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки

Автор: autor  |  24 Жов 2014 | розділ: Новини
DSCN0195

 

14 жовтня 2014 року відбулася ХVІ звітно-виборна конференція Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки.

      У роботі конференції взяли участь  півтори сотні де­легатів первинних профспілко­вих осередків та запрошених керівників освітніх  за­кладів Хотинщини.

Захід розпочався з ушануван­ня хвилиною мовчання пам’яті всіх, хто загинув, відстоюючи не­залежність та цілісність України.

Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Галина Василенко звіту­вала про роботу виборного ор­гану за період з 4 грудня 2009року до 14жовтня 2014 року.

З доповіддю ревізійної комісії за звітний період виступила голова  ревізійної комісії–Бобик С.М..

У виступі на конференції на­чальник управління освіти, мо­лоді та спорту райдержадміністрації О.В. Плаксивий проаналізував фінансовий стан освітньої галузі краю, зазначив, що й надалі співпрацюватиме з профспілкою як з соціальним партнером у відстоюванні інтер­есів освітян району.

 В обговоренні нагальних про­блем районної організації проф­спілки працівників освіти і науки взяли участь – заступник голови райдержадміністрації  В.А.Марцинкевич,голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки В.В.Дудчак та делегати конференції .

     На другий термін головою Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки обрано Галину Василенко. Делегати конференції обрали робочі органи районної профспілки .

Залиште коментар:

Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51