Вітаємо призерів 1-го туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020″!

Автор: autor  |  27 Гру 2019 | розділ: Без категорії
80743287_1455854734538760_4344275311559442432_o

Конкурс проходить уже 25-й раз. У фіналі 1-го районного (зонального) туру вшанували вчителів-призерів та всіх тих, хто їх підтримував. Адже це непросте випробування, яке вимагає не лише таланту, майстерності, відданості своїй справі, а й тривалої підготовки.

Уже вдруге такі змагання вчительської майстерності були зональними. Цьогоріч, крім конкурсантів з Хотинщини, у них узяли участь педагоги Великокучурівської громади, що на Сторожинеччині.

Отже переможцями стали:
- у номінації “Початкова освіта” – Анастасія Гондуряга, вчителька Грозинецького НВК;
- у номінації “Історія” – Ганна Торопій, вчителька Колінковецького НВК;
- у номінації “Початкова освіта” – Анастасія Гондуряга, вчителька Грозинецького НВК;
- у номінації “Зарубіжна література” – Діана Капустяк, вчителька Шировецького НВК;
- у номінації “Хімія” – Вєліна Ракочий, вчителька Великокучурівського ЗЗСО;
- у номінації “Образотворче мистецтво” – Юрій Романюк, вчитель Годилівського НВК.

Дипломи 2-го ступеня нагороджені: Світлана Женерет з Колінковецького НВК, Тетяна Кочурка з Хотинської ЗОШ №1, Роман Коваль з Перебиковецької ЗОШ, Ірина Чопчик з Шировецького НВК, Марія Костиря з Рукшинської ЗОШ, Олена Фесовець із Зарожанського НВК, Олена Горбова з Хотинської ЗОШ №1, Світлана Тихобразова з Круглицького НВК, Вікторія Числаш з Малинецького НВК.

Дипломи 3-го ступеня нагороджені: Антоніна Гуцул з Біловецького НВК, Алла Байдюк з Анадольського НВК, Альона Макаренко з Колінковецького НВК, Ольга Гриджук з Хотинської ЗОШ №5, Антоніна Боднарюк з Рукшинської ЗОШ, Зінаїда Роскрут з Рухотинського НВК, Людмила Бобик із Зарожанського НВК, Ірина Бойчук з Круглицького НВК, Наталія Петрук з Грозинецького НВК.

Усіх учасників конкурсу та присутніх освітян сердечно привітали та їм побажали нових успіхів і всіляких гараздів у 2020 році начальник відділу освіти райдержадміністрації Альона Колесникова, керівник Хотинської ОТГ Микола Головльов, голова райкому профспілки працівників освіти Галина Василенко. Вони зазначили, що це педагоги закохані у шкільний світ, одухотворенні творчістю, мудрі і талановиті. Вчителювання для них – покликання та невтомна праця задля вогнику радості здобуття нових знань в очах дітей.

Подяками відзначені директори закладів освіти, які представили на конкурс найбільше учасників, усіляко сприяли їм: Колінковецького НВК Людмилу Унгурян, Зарожанського НВК Валентина Главацького, Хотинської ЗОШ №1 Наталію Сіногач, Хотинської ЗОШ 1-го ступеня Людмилу Микитюк, Рукшинської ЗОШ Сергія Шишковського, Хотинської ЗОШ №5 Світлану Анісімову, Грозинецького НВК Аліну Хащеву, Хотинської гімназії Лідію Лемєшеву, Шировецького НВК Володимира Томіна, Круглицького НВК Петра Ватаманюка та директора БДУМ Олесю Нестор.

Ушанували і голів журі конкурсу Аллу Коваль, Настасію Боярин, Галину Василенко, Марію Шишковську та Римму Якубу.

Також з віншуваннями, щедрівками і колядками завітали вихованці будинку дітей та учнівської молоді, а юні таланти підготували святкові номери. Пісенні та хореографічні подарунки педагогам адресували зразкові колективи “Сяйво” та “Крок вперед”, вокалісти Анастасія Рибак, Дмитро Банарь, Дарина Унгурян.

“З перемогою вас, ви найкращі! Нових зустрічей та перемог!”, – побажали освітянам ведучі Тетяна Юрчак та Дан Лялик, підсумовуючи радісний і урочистий фінал Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020″.

Переможцям районного етапу щиро зичимо успіху на обласному змаганні!

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51