Юна еліта Хотинщини -2013

Автор: autor  |  25 Тра 2013 | розділ: Події
DSC04770

 22 травня в районному Будинку дітей та учнівської молоді міста Хотина вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів та творче учительство. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й району, області та держави. Участь у заході взяли: Куриш Юрій Миколайович–начальник управління освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Юзва Юрій Михайлович – голова Хотинської районної державної адміністрації, Радомський Борис Васильович – заступник голови Хотинської районної ради, Боднар Василь Павлович – методист інституту післядипломної  педагогічної освіти Чернівецької області, голова громадської ради з питань освіти і науки при голові обласної державної адміністрації, Кирнац Надія Дмитрівна – заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту Хотинської райдержадміністрації, Василенко Галина Макарівна – голова Хотинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, Якуба Римма Євгенівна – завідуюча районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Хотинської райдержадміністрації, Коваль Майя Іванівна – голова громадської ради з питань освіти і науки при голові районної державної адміністрації. 

Першою привітала учасників дійства   Кирнац Надія Дмитрівна – заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту Хотинської райдержадміністрації начальник відділу освіти, яка у своєму виступі відзначила наступне: «Ми підводимо підсумок роботи учнівських та педагогічних колективів за навчальний рік, які наполегливо працювали цей час. Сьогодні за плідну працю кожен повинен отримати нагороду. За вами, учнівська молодь,  майбутнє, адже саме вам розбудовувати наш край. Бо ви – інтелектуальна еліта, наша гордість і надія».

         До присутніх у святковій залі з вітальним словом  звернувся начальник управління освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Юрій Миколайович Куриш, який  сказав: «У цій залі хороша аура, тому що тут знаходяться добрі, творчі, талановиті вчителі і учні. Я хочу подякувати усім вчителям району за їх працю, за те, що вони є одними з кращих на Буковині. І це не просто слова, а це результати важкої щоденної роботи. Я впевнений, що й результати цього навчального року будуть не гіршими. А також я хочу щиро, від душі привітати присутніх тут учнів, які завдяки праці, досвіду, вмінню, що вкладають у них учителі, досягнули такого високого рівня. Ви наше майбутнє, ми покладаємо на вас великі надії. Адже саме вам творити майбутнє нашого району, області, держави».   

     Голова Хотинської районної державної адміністрації Юрій Михайлович Юзва сказав: «Я щиро радий, що маю можливість привітати кращих учителів нашого району. Хоча, усі учителі кращі. Тому що кожен у своїх дітей вкладає усі свої знання, уміння, досвід, майстерність і душу. Творить з них майбутнє нашої держави. Країна тоді має майбутнє, коли вона шанує учителя. Я хочу, щоб наші вчителі мали таке до себе ставлення, яке заслужили. Учням хочу сказати: для вас велика перемога те, що ви стали кращими. Цінуйте це, не збавляйте обертів, не знижуйте темп. У житті кращими бути важко. Але якщо Бог вам дав талант, то працюйте. І ваша праця буде оцінена належно».

Усі обдаровані учні та талановиті педагоги з рук очільників влади, представників освітянської галузі району та області отримали премії, грамоти, дипломи, подяки та цінні подарунки.

Окрасою свята, на яке завітали родини юної еліти Хотинщини, були виступи дитячих колективів, окремих вихованців Будинку дітей та учнівської молоді, що дало підставу пересвідчитися ще раз: яких талановитих дітей зростила Хотинська земля! 

 

Залиште коментар:

Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51