Школа молодого профспілкового лідера

Автор: autor  |  23 Бер 2015 | розділ: Новини

Відбулося засідання районної «Школи молодого профспілкового лідера» (18.03.2015р.). Її слухачами є 15новообраних голів профкомів та профорганізаторів . 

Мета цієї школи – навчити молодих профспілкових лідерів навичкам партнерського спілкування, уміння висловлювати власну точку зору і аргументовано відстоювати її; уміння переконувати і вести за собою; ефективно працювати в команді.

 Відкрила засідання Школи голова райкому профспілки працівників освіти і науки Василенко Г.М., яка наголосила на ролі та завданні Школи у становленні молодих профспілкових лідерів.

 Член президії райкому, заслужений працівник профспілки освіти і науки Коваль М.І. ознайомила слухачів з історією створення та досвідом роботи профспілки освітян Хотинщини.

 Керівник Школи молодого профспілкового лідера Семенова Т.Ф. познайомила слухачів з планом роботи та надала практичну допомогу щодо ведення ділової та фінансової документації.

 

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51