З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Автор: autor  |  24 Сер 2024 | розділ: Без категорії
9f7bcaa78c05d898852c5949fe839fa8

 Шановні спілчани та ветерани педагогічної праці! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України!

 Наша держава відзначає 33-й День Незалежності. Для нас, українців, це вже не просто свято, це знак свободи і міці, нашої витривалості та сили духу. А символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під цим знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Незалежність і нині у важких та кровопролитних боях із російським агресором відстоюють українські воїни, щодня хтось навіки лишає своє безцінне життя на неспокійній землі українського сходу – аби ми всі жили вільно, у своїй державі, так, як навчили нас попередні покоління борців за волю України. Тож цінуймо пожертву кожного воїна, допомагаймо нашим захисникам у цій нелегкій боротьбі. Пам’ятаймо, якою є гірка, але велична плата за свободу. Бажаю незламності, єднання, непохитної віри у Перемогу, Слава Україні! Героям слава !

З повагою ,             

Голова ООППОІН України                           Галина ВАСИЛЕНКО

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51