Електронна петиція щодо здобуття освіти дітей ВПО

Автор: autor  |  21 Лип 2024 | розділ: Без категорії
petyciia_1

На веб-сайті Електронних петицій Кабінету Міністрів України оприлюднено петицію «Щодо права на освіту дітей ВПО та скасування наказу МОН України від 13.06.2024 № 850 «Про затвердження Порядку та умов здобуття загальної середньої освіти в комунальних закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».

Зокрема, у петиції повідомляється, що Міністерство наказом № 850 затвердив Порядок та умови здобуття загальної середньої освіти в комунальних закладах в умовах воєнного стану. 

Цей Порядок, на думку авторів петиції, містить численні порушення Конституції України та інших законів: статей 1, 8, 21, 52 Конституції України, статті 55 Закону України «Про освіту», статей 4, 12 Закону України «Про повну загальну середню освіту». Зокрема, Порядок запроваджує нерівні, дискримінаційні умови для отримання освіти та обмеження прав дітей зі статусом ВПО на освіту.

Ознайомитися з повним змістом петиції та підписати її можна на сайті Електронних петицій Кабінету Міністрів України.

Коментування закрито.


Новини обкому профспілки працівників освіти і науки (proncv.org.ua):

Fatal error: Call to undefined function RSSImport() in /sata1/home/users/proncv1/www/hotyn.proncv.org/wp-content/themes/Paradise/index.php on line 51